Lajme

  • Ora Post: 2017/03/04

    Nëse ju vetë një rondele presion që nuk ka se si të paçmuar ata janë në këtë kohë të vitit. Ne mund t'i përdorë ato për shumë lloje të ndryshme të vendeve të punës të tilla si pastrimi i shtëpisë dhe kuvertë, larë makina dhe anije dhe pastrimin ulluqet për të përmendur disa. Në qoftë se ju përdorni rondele tuaj presion kohë të mjaftueshme që përfundimisht mund të hasni ...Lexo më shumë »

  • Ora Post: 2017/03/04

    Larja dritaret tuaja me një rondele presion është i shpejtë, dhe shkop magjik ju lejon për të arritur dritaret dytë-histori, pa pasur nevojë të rritet gjatë gjithë rrugës në buzë çati. Kundërbalancuar këto avantazhe - dhe ndoshta më i fortë se ata - janë rreziqet e plasaritje qelqi ose loosening dritare pu ...Lexo më shumë »

WhatsApp Online Chat !